ruhynlenkadeltpluk

Інтерсерт Академія відкриває набір на курси та формує групи на квітень-травень 2024 за наступними напрямками:

  • SA 8000 – стандарт для функціонування системи соціального та етичного менеджменту.
  • Вимоги стандартів ISO 9001, 14001, 45001 та практичні аспекти впровадження інтегрованої системи менеджменту (з урахуванням нових положень у п.4.1 та 4.2, пов'язаних із питаннями зміни клімату).
  • Впровадження схеми сертифікації FSSC 22000 для підприємств харчової промисловості.
  • Внутрішній аудитор систем менеджменту якості відповідно до вимог ISO 9001 та положень ISO 19011 (з урахуванням нових положень у п.4.1 та 4.2, пов'язаних із питаннями зміни клімату).
  • Розробка системи менеджменту інформаційної безпеки відповідно до вимог стандарту ISO/IEC 27001.
  • Забезпечення функціонування системи менеджменту лабораторій згідно з ДСТУ EN ISO/IEC 17025.

Ознайомлення з вимогами міжнародних стандартів дозволяє вивчити досвід впровадження та документування систем менеджменту в організаціях, здобути практичні навички діяльності з планування та побудови результативних систем менеджменту.

Програма підготовки внутрішніх аудиторів орієнтована на отримання учасниками курсу конкретних знань, що до особливостей функціонування систем менеджменту, а також методами проведення внутрішнього аудиту, аудиту постачальників і, навіть, навичками заповнення звітних форм.

Взяти участь у вебінарах ІНТЕРСЕРТ Академії можуть як керівники, так і фахівці організацій та підприємств, які впровадили або розпочинають побудову систем менеджменту.

Кожен учасник отримує сертифікат встановленого зразку.

Для уточнення вартості та підтвердження Вашої участі заповніть, будь ласка, «Заявку на навчання» иабо надішліть повідомлення із зазначенням курсу, найменування Вашої організації та кількості учасників за адресою Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Чекаємо на Вас на наших заходах!

ООО «ИНТЕРСЕРТ-УКРАИНА»